"Du kan få det bra och snabbt, men då blir det inte billigt."

"Du kan också få det snabbt och billigt, men då blir det inte bra."

"Du kan t.o.m. få det bra och billigt, men då kommer det definitivt inte att gå snabbt."

Hur Canoonic jobbar med SEO

Vi är inte billigast men vi levererar högkvalitativa uppdrag. Vi är ett ungt företag därför är det extremt viktig för oss att ständigt leverera på topp!!

Vilka är Canoonic och vad driver oss?

Det här är Canoonic

Canoonic grundades av två professionella sökmotoroptimerare som länge arbetat i de mest konkurrensutsatta marknaderna i världen. Vi har stor kompetens och erfarenhet från att analysera webbplatser för att identifiera problem som kan orsaka försämrad rankning i Google.

Vår Vision & Idé

Canoonics mål är att leverera professionella SEO analyser till både företag och privatpersoner för att på ett strukturerat sätt påvisa tillkortakommanden i deras SEO i dagsläget.Utefter detta anpassar vi en handlingsplan efter just den kundens behov med en lista på allting som behöver fixas samt hur det ska fixas.

Vi förklarar så att alla förstår

Vi förklarar alltid så att du förstår. Du hittar alltid förklaringar till termer och definitioner så att även en nybörjare kan ta till sig våra SEO analyser och verkligen förstår det som framgår i våra rapporter.

Vår syn på SEO

Vår syn på SEO baseras på riktlinjer från Google men också på det som fungerar i praktiken. Detta är den bästa kombinationen för att implementera sökmotoroptimering på en hemsida för att få bästa effekt.

Vår modell är speciell

Det som skiljer oss åt är att vi levererar fullskaliga SEO analyser till klienter för en engångskostnad. Utifrån våra analyser kan ni sedan själva bestämma hur ni vill gå tillväga med implementationen.

Vad gör oss unika

Det är just det faktum att vi främst levererar SEO analyser som gör oss unika. De flesta andra företar som erbjuder SEO ger ofta en gratis liten SEO analys för att sedan låsa klienten på långa kontrakt.

Snabblänkar

Länkar till viktiga sidor för att lära dig mer om oss och våra tjänster samt mer om SEO. Vill du se alla våra tjänster, klicka på SEO-Shoppen nedanför

   SEO-Shoppen

   Sökmotoroptimering

   Beställningsformulär

   Om Canoonic

   Kontakt

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till oss, använd vår mailadress eller formuläret intill för att komma i kontakt med oss på snabbast vis

E-post

hej@canoonic.se

Välkommen till vårt kontor i Stockholm!

Svetsarvägen 15, Solna 171 41 Stockholm

Välkommen till vårt kontor på Malta!

Tigne Place, Block 12, Suite M4, Tigne Street, Sliema SLM 3171 Malta

Fyll i formuläret

Vi svarar alltid inom 24 timmar på dina frågor. Du är välkommen med alla typer av frågor om oss eller om våra tjänster

E-post: Obligatoriskt*
Ditt Meddelande: Obligatoriskt*