Vi levererar högklassiga och professionella analyser av tillståndet för din hemsidas sökmotoroptimering. Vi är din sökmotorkonsult.

Vad kan vi som sökmotorkonsulter göra för er?

Canoonic som SEO konsult kan hjälpa ditt företag med er närvaro och marknadsföring online. Vårt huvudfokus och vår expertis ligger i att rådgiva och implementera förbättringar på er hemsida för att öka er synlighet i Google.

Sökmotoroptimering är ett måste om du har någon form av verksamhet på nätet oavsett vilken marknad du är aktiv inom. Vi är ditt självklara val om du vill säkerställa att ni gör allting rätt för att kunna öka er synlighet och trafik.

Alla marknader har kunder och klienter på nätet som letar efter tjänster och produkter som de vill lära sig mer om eller eventuellt köpa, ni behöver oss för att guida er hur kunderna hittar till er hemsida.

Läs mer om våra tjänster

Vi är sökmotoroptimerare med erfarenheter från de mest konkurrensutsatta marknaderna i världen.

Öka din synlighet i Google

Öka er synlighet på sökord som är viktiga för er verksamhet

Slå konkurrenterna

Vi granskar alltid era konkurrenter för att säkerställa att ni ligger steget före

Vi optimerar din hemsida

Vår SEO Konsult lösning hjälper dig att fokusera på att utveckla din produkt medan vi optimerar din hemsida

Anlita oss som sökmotorkonsulter för er hemsida

Sökmotoroptimering 10 timmar

10,000kr10 timmar
 • Detta ingår
 • Analys av alla era sidor
 • Komplett åtgärdsplan
 • SEO implementation av alla problem
 • Pågående länkutveckling med minst 5 länkar i månaden
 • SEO rapport en gång varje månad

Sökmotoroptimering 20 timmar

20,000kr20 timmar
 • Detta ingår
 • Analys av alla era sidor
 • Komplett åtgärdsplan
 • SEO implementation av alla problem
 • Pågående länkutveckling med minst 5 länkar i månaden
 • SEO rapport en gång varje månad

Sökmotoroptimering Anpassad

1,000kr1000 Kr / timmen
 • Detta ingår
 • Analys av alla era sidor
 • Komplett åtgärdsplan
 • SEO implementation av alla problem
 • Pågående länkutveckling med minst 5 länkar i månaden
 • SEO rapport en gång varje månad

Kvalificerade SEO-konsulter

Canoonic är professionella sökmotorkonsulter som kan leverera en uppsjö av tjänster.

SEO Manager

Anlita oss för att bli er inhouse SEO Manager, vi tar hand om er sökmotoroptimering och jobbar nära med era utvecklare för att förbättra er hemsida.

Senior SEO-konsulter

Vi som driver Canoonic har länge jobbat som Senior SEO-konsulter inom de tuffaste segmenten.

Därför ska du anlita Canoonic som sökmotorkonsult


Anlita Canoonic Sökmotorkonsult
 • Vi är din copywriter, onlinemarknadsförare, webbmaster & sökmotoroptimeringskonsult allt i ett
 • Vi använder beprövade SEO-tekniker som ger resultat
 • Vi har full koll på marknaden och vi är din ultimata partner och SEO-leverantör
 • Vi är fantaster och experter på sökmotorn Google, jobba med oss för att se resultat
 • Våra optimeringstjänster för sökmotorer är en process som gör din hemsida mer optimerad än konkurrenternas
 • Vi gör en inledande analys för att få full koll på er hemsida, därefter arbetar vi fram en plan
 • Vi arbetar långsiktigt med SEO men vi kan även anlitas för projektledning för specifika projekt

ANLITA CANOONIC SOM SÖKMOTORKONSULT

VÄLJ RÄTT STORLEK FÖR ER HEMSIDA


Prismodellen baseras på antal timmar våra konsulter arbetar åt er per månad.

Osäker på hur många timmar ni vill anlita oss?

Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi med ett förslag baserat på behoven för er hemsida.

Läs mer hur Canoonic kan hjälpa din hemsida som er personliga sökmotorkonsult

Varför du ska välja oss som sökmotorkonsult

Vi använder oss av tekniker som är väl beprövade och som historiskt sett gett oss bra resultat i Googles sökresultat.

Vi håller oss ständigt uppdaterade av det senaste från branschen och vi har arbetat med de allra största varumärkena i Sverige.

Vår tekniska sökmotoroptimeringskunskaper är av världsklass, i kombination med våra konkurrensanalyser kan vi garantera att ni rent tekniskt kommer få en mer optimerad hemsida än era klienter.

Vi arbetar med legitima länkar från riktiga hemsidor och bloggar som ger din hemsida en skjuts uppåt i sökresultaten.

Analyser & Rapporter

Vår sökmotoroptimeringsrapport skickas i PDF samt Excel för att du enkelt skall kunna skapa dig en uppfattning om din hemsidas tillkortakommanden.

 

Använd PDF rapportens summering

Våra rapporter har en summering som belyser det viktigaste från hela PDF rapporten. Detta är ett mycket bra underlag speciellt kan du ha nytta av denna summering om du ska visa upp hur ni presterar inom organiskt sök för ditt team eller kanske din chef.

Betyg på alla aspekter

I rapporten kommer du hitta ett betyg från alla de olika aspekterna som vi analyserar, vi har sedan avslutningsvis en prioriteringslista med de punkter som har störst inverkan på er synlighet och vi rekommenderar dig att börja att arbeta med dem åtgärderna allra först för att sedan jobba dig nedåt i listan med brister som bör åtgärdas och optimeras.

Vi jobbar strukturerat efter våra rapporter

Anlitar du oss för implementering av alla problem som vi har hittat så kommer vi strukturerat jobba utefter dessa rapporter.

Följ vår checklista i Excel

Vill du implementera alla åtgärder på egen hand så skickar vi alltid med en Excel fil som fungerar som en checklista på alla sidor som behöver fixas och mer exakt vad som behöver fixas på dem.

SEO Rapport från Canoonic
Jämförelse med andra Sökmotorkonsulter

Vad skiljer oss från andra sökmotorkonsulter?

Vår SEO Analys skiljer sig mycket åt från andra SEO-byråers analyser. Vi antar att du gång på gång har sett eller fått erbjudande om en gratis SEO analys av din hemsida, du kanske till och med har testat på det?

I vilket fall så innebär det faktum att de är just gratis att den SEO konsult som genomför analysen inte kan lägga mer än någon timme för att skrapa lite på ytan av din hemsida.

Sökmotoroptimering är mer komplicerat än så och det finns så mycket mer man måste analysera och granska innan man kan ge en statusrapport om hur din hemsidas SEO hälsa verkligen ser ut.

Vi erbjuder därför sökmotoroptimeringsanalyser till en engångskostnad. Eftersom att vi tar betalt för våra analyser kan vi spendera 10x längre tid än andra byråer på att kritiskt granska din hemsida mer våra SEO-ögon.

Vi använder uppemot 10 st olika verktyg när vi analyserar för att skapa oss en korrekt bild av både din hemsida men också av hur konkurrenterna jobbar i din marknad och vad som krävs för att ni skall ranka bättre än dem.

Resultat & Rankning

Kanske den viktigaste frågan och även anledningen till att du har sökt dig till oss.

Vårt mål och vad vi utlovar är att du kommer få en mer tekniskt optimerad hemsida jämfört med dina konkurrenter som rankar bättre än dig om du följer våra råd och implementerar alla våra rekommenderade åtgärder.

Vi utlovar ingen inga specifika rankningspositioner, att göra det är att ha ett kortsiktigt mål. Om du har ett löpande samarbete med oss så arbetar vi för att nå bra resultat efter 1-2 år, vi har dock inga bindande kontrakt och du kan alltid avsluta kontraktet med oss utan uppsägningstid.

Resultat & Rankning SEO

SEO-byrån Canoonic kan erbjuda dig följande tjänster

Fullstädning SEO Analys
En tjänst för dig som vill skapa dig en ordentlig analysering av din hemsida, vi lägger ner minst 20 timmar på din analys och ger dig en plan på vad och hur du ska optimera din hemsida. Vi skriver så att alla förstår och förklarar alltid alla begrepp.

SEO Implementation
Låt Canoonic sköta din sökmotoroptimering så att du kan fokusera på att utveckla din produkt. Om du köper den här tjänsten av oss får du tillgång till en av våra SEO konsulter som åtgärdar alla brister från analysen och som arbetar med er löpande. Detta paket är det effektivaste för att öka din synlighet i Google.

Sökordsanalys
Med det här paketet ger vi dig en klar uppfattning om vilka sökord som är viktiga för dig och din hemsida för att du ska öka din försäljning. Vi skickar över en rapport med sökord som vi har prioriterat i en lista utefter hur viktiga de är.

Länkanalys
Vi går igenom alla dina inkommande länkar för att avgöra standarden på dessa och ger dig rekommendationer på åtgärder för att få fler länkar och hur du ska handskas med dåliga länkar.

Länkutveckling
Det här paket passar till dig som redan har koll på on-page SEO och som har svårt att få länkar till din hemsida. Länkar är den absolut viktigaste faktorn när det kommer till synlighet i Google och det är extremt viktigt att du har bra länkar som pekar mot din hemsida för att Google ska få ett förtroende för dig.

Vi arbetar endast med legitima hemsidor och bloggar och kan leverera upp till 50 st länkar från unika domäner i månaden.

SVAR PÅ DINA FRÅGOR OM ATT ANLITA CANOONIC SOM SÖKMOTORKONSULT

HAR NI NÅGRA BINDNINGSTIDER?

Uppsägningstiderna gäller bara för återkommande tjänster såsom länkutveckling eller för SEO implementering. Vår uppsägningstid för denna typ av tjänster är 2 månader, det är ganska standard om man jämför med andra sökmotorkonsulter. Vårt mål är dock att ha ett framgångsrikt och långvarigt samarbete där våra konsulter fungerar som era inhouse sökmotorexperter.


VAD KOSTAR DET ATT ANLITA CANOONIC?

Vi är helt öppna med våra priser och du kan enkelt på förhand räkna ut hur mycket en viss tjänst kommer kosta dig. Många av våra konkurrenter försöker att låsa sina klienter på kontrakt med upp till 24 månaders bindningstid, detta är helt fel tycker vi och vi stävar efter att vara så transparanta det bara går när det kommer till våra priser. Du kan kolla själv genom att besöka några av våra konkurrenters hemsidor och se om du hittar några prisuppgifter. Anledningen till att de inte visar priset är för att de vill att du ska fylla i ditt telefonnummer så att en av deras aggresiva telefonförsäljare kan ringa upp dig och sälja in ett långsiktigt SEO-kontrakt.


FÖLJER CANOONIC GOOGLES RIKTLINJER?

Vi är pålästa på alla Googles riktlinjer och vi har skapat alla våra SEO-tjänster inom ramen för vad som är tillåtet och som inte medför någon risk för din hemsida. Vi är en optimeringsleverantör du kan lita på och känna dig trygg med. Anlita Canoonic som sökmotorkonsulter om du vill ha en sökmotormarknadsförare som är professionell och tar hand om din webbplats.


Snabblänkar

Länkar till viktiga sidor för att lära dig mer om oss och våra tjänster samt mer om SEO. Vill du se alla våra tjänster, klicka på SEO-Shoppen nedanför

   SEO-Shoppen

   Sökmotoroptimering

   Beställningsformulär

   Om Canoonic

   Kontakt

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till oss, använd vår mailadress eller formuläret intill för att komma i kontakt med oss på snabbast vis

E-post

hej@canoonic.se

Välkommen till vårt kontor i Stockholm!

Svetsarvägen 15, Solna 171 41 Stockholm

Välkommen till vårt kontor på Malta!

Tigne Place, Block 12, Suite M4, Tigne Street, Sliema SLM 3171 Malta

Fyll i formuläret

Vi svarar alltid inom 24 timmar på dina frågor. Du är välkommen med alla typer av frågor om oss eller om våra tjänster

E-post: Obligatoriskt*
Ditt Meddelande: Obligatoriskt*